top of page

KIK VAGYUNK?

A BADASS COFFEE & DONUT egy specialty kávézó és kézműves fánkozó, amit azért hoztunk létre, hogy a kávé és fánk iránti szenvedélyünket megoszthassuk Veletek. Mindkettőből a minőségit és az izgalmasat szeretjük.


Szakképzett baristáink a Warda Coffee hazai mikró-pörkölő specialty, vagyis kíváló minősítésű kávéit készítik, amivel arra törekszünk, hogy a kávé valódi ízét mutassuk be Nektek. Hiszen a kávé, nem csupán egy keserű, fekete ital, hanem sokkal inkább egy kulináris élvezeti cikk, ami változatos, saját, egyedi ízvilággal rendelkezik.


A jó kávé és fánk kéz a kézben jár, ezért célul tűztük ki, hogy itthon a fánkkészítés műfaját egy magasabb gasztronómiai szintre emeljük. Saját fánkjainkkal váratlan ízkombinációkat valósítunk meg, amivel nap mint nap bizonyítjuk, hogy mennyire izgalmas és sokoldalú ez a desszert.   

owner-intro2-436x581.jpg

TÖRTÉNETÜNK

A BADASS COFFEE & DONUT-ot Fehérvári Viki alapította 2018-ban.

A bank szektort magam mögött hagyva először baristának, majd szakácsnak tanultam. Baristaként dolgoztam miközben kerestem a megfelelő helyet a BADASS-nek. A specialty kávé mellé a fánk ötletét egy chicagoi utazásom adta. Fánkimádóként hazatérve nem akartam croissant és tortát, csakis fánkot a kávé mellé kínálni.


A BADASS tervezését és kialakítását is magam végeztem a családom segítségével. A BADASS-ben egy olyan laza légkör kialakítására törekedtem, ahol a stresszes hétköznapokon a környéken élők és dolgozók elengedhetik magukat és feltöltődhetnek.
 

RÓLUNK ÍRTÁK

[...]Badass Coffee & Donut alapítója is a tengerentúlról hozta magával az ötletet, és [...] szolgáltat napindító alternatívákat az Árpád híd pesti oldalának tövében. 

Isteni kávét kínál a hangulatos, Váci úti Badass Coffee & Donut, akikre Instagram-oldalukon szereplő fánkjaik miatt figyeltünk fel. A mennyei külső pedig ízletes belsőt takar! 

bottom of page